Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 Løg
- ½ pose Gulerødder
- 1 Squash
- 1 kvist Rosmarin
- 1 pakke Hakket oksekød
- 1 flaske cherrytomatsauce
- 1 pakke Friske lasagneplader
- 1 pose Revet gouda
- 1 bundt mynte
- 1 Lojeña-salat
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Eddike
Ingredienser
|
|
Instruktioner
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Hvis du vil lave en bechamelsauce til din lasagne, så start med den
Kødsauce
- Skyl alle grøntsagerne, og dryp dem fri for vand. Pil løget, og hak det fint. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Riv også squashen groft. Pluk og hak lidt rosmarin. Steg løget og 1/3 af de revne gulerødder i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt kødet og lidt mere olivenolie, og brun kødet i 3 minutter. Tilsæt cherrytomatsauce, squash og ca. 1 dl vand, og lad kødsaucen simre i 10 minutter. Tilsmag med salt og peber.
Lasagne
- Fordel lasagneplader og kødsauce i lag i et ovnfast fad. Gentag, til kødsaucen og pladerne er brugt. Hvis du laver en bechamelsauce, så kom skefulde af den over kødsaucen hver gang. Top med revet ost, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter, til lasagnepladerne er møre.
Sprød salat med gulerødder
- Pluk mynten og salaten groft, og vend det hele med eddike, olivenolie, salt og peber. Anret salaten på et fad, og fordel resten af de revne gulerødder ovenpå.
Servering
- Server lasagne og sprød salat med gulerødder.
Recipe Notes
Opskriften er fra Årstiderne
Del denne opskrift