Lasagne og sprød salat med gulerødder


Print Recipe
Lasagne og sprød salat med gulerødder
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Instruktioner
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Hvis du vil lave en bechamelsauce til din lasagne, så start med den
Kødsauce
  1. Skyl alle grøntsagerne, og dryp dem fri for vand. Pil løget, og hak det fint. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Riv også squashen groft. Pluk og hak lidt rosmarin. Steg løget og 1/3 af de revne gulerødder i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt kødet og lidt mere olivenolie, og brun kødet i 3 minutter. Tilsæt cherrytomatsauce, squash og ca. 1 dl vand, og lad kødsaucen simre i 10 minutter. Tilsmag med salt og peber.
Lasagne
  1. Fordel lasagneplader og kødsauce i lag i et ovnfast fad. Gentag, til kødsaucen og pladerne er brugt. Hvis du laver en bechamelsauce, så kom skefulde af den over kødsaucen hver gang. Top med revet ost, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter, til lasagnepladerne er møre.
Sprød salat med gulerødder
  1. Pluk mynten og salaten groft, og vend det hele med eddike, olivenolie, salt og peber. Anret salaten på et fad, og fordel resten af de revne gulerødder ovenpå.
Servering
  1. Server lasagne og sprød salat med gulerødder.
Recipe Notes

Opskriften er fra Årstiderne

 

 

Del denne opskrift
 

Canneloni med hakket oksekød, spinat, svampe og mozzarella

Hakket oksekød kan bruges til mange lækre og nemme hverdagsretter. Hakket oksekød og pasta hører sammen. Det er nemt, billigt og smager himmelsk, når det får et pift med diverse krydderier. De friske lasagneplader er nemme at rulle til rør og kræver ingen forkogning. Så selvom retten måske lyder lidt avanceret er den faktisk nem og et skønt alternativ til den klassiske lasagne.


Print Recipe
Canneloni med hakket oksekød, spinat, svampe og mozzarella
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Brun hakket oksekød og hvidløg i en gryde. Skær svampene i mindre stykker, og svits dem sammen med kødet. Tilsæt tomat og frisk spinat, og svits endnu et par minutter, til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
  2. Skær mozzarellaosten i små tern og bland dem med kødet Del lasagnepladerne i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på pladerne, og rul dem stramt sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld lidt kogende vand hen over. Drys rullerne med revet ost, og dæk fadet med folie.
  3. Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter. Fjern folien og gratiner osten et kort øjeblik under grillen, til den er gylden.
  4. Server pastarullerne sammen med en frisk tomatsalat og lunt ciabattabrød
Del denne opskrift