Canneloni med hakket oksekød, spinat, svampe og mozzarella
Antal personer Forberedelses tid
4personer 30minutter
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 30minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Brun hakket oksekød og hvidløg i en gryde. Skær svampene i mindre stykker, og svits dem sammen med kødet. Tilsæt tomat og frisk spinat, og svits endnu et par minutter, til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
  2. Skær mozzarellaosten i små tern og bland dem med kødet Del lasagnepladerne i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på pladerne, og rul dem stramt sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld lidt kogende vand hen over. Drys rullerne med revet ost, og dæk fadet med folie.
  3. Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter. Fjern folien og gratiner osten et kort øjeblik under grillen, til den er gylden.
  4. Server pastarullerne sammen med en frisk tomatsalat og lunt ciabattabrød