Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 60 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 800 gr Kalkunbryst
- 6-8 fed Hvidløg
- ½ pakke bacon Cirka 125 gram
- 6-8 stk Soltørrede tomater
- 1-2 tsk Tørret basilikum
- 2½ dl Grønsagsbouillon
- 1 dåse Hakkede tomater
- 1 dl Piskefløde
- Salt
- Peber
- Sovsejævner
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær nogle snit i kalkunbrystet. Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene. Brun kalkunbrystet ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.
- Skru ovnen ned til 180 grader C. alm. ovn, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 minutter. Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum.
- Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber.
- Tag stegen op og lad den hvile i 10 minutter. Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem.
Del denne opskrift