Hvidløgsbarderet kalkunbryst


Print Recipe
Hvidløgsbarderet kalkunbryst
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær nogle snit i kalkunbrystet. Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene. Brun kalkunbrystet ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.
  2. Skru ovnen ned til 180 grader C. alm. ovn, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 minutter. Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum.
  3. Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber.
  4. Tag stegen op og lad den hvile i 10 minutter. Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *