Hakket oksekød kan bruges til mange lækre og nemme hverdagsretter. Hakket oksekød og pasta hører sammen. Det er nemt, billigt og smager himmelsk, når det får et pift med diverse krydderier. De friske lasagneplader er nemme at rulle til rør og kræver ingen forkogning. Så selvom retten måske lyder lidt avanceret er den faktisk nem og et skønt alternativ til den klassiske lasagne.
Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- ½ kg Hakket oksekød
- 2 fed Hvidløg Knust
- ½ kg Portobello svampe eller brune champignoner
- 100 gr Semi dried tomater eller hakkede drænede soltørrede tomater
- ½ kg Frisk spinat
- Salt
- Peber
- 125 gr Frisk mozzarella
- 2 pk Friske lasagneplader
- Kogende vand
- 150 gr Revet mozzarella
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Brun hakket oksekød og hvidløg i en gryde. Skær svampene i mindre stykker, og svits dem sammen med kødet. Tilsæt tomat og frisk spinat, og svits endnu et par minutter, til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
- Skær mozzarellaosten i små tern og bland dem med kødet Del lasagnepladerne i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på pladerne, og rul dem stramt sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld lidt kogende vand hen over. Drys rullerne med revet ost, og dæk fadet med folie.
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter. Fjern folien og gratiner osten et kort øjeblik under grillen, til den er gylden.
- Server pastarullerne sammen med en frisk tomatsalat og lunt ciabattabrød
Del denne opskrift