Canneloni med hakket oksekød, spinat, svampe og mozzarella

Hakket oksekød kan bruges til mange lækre og nemme hverdagsretter. Hakket oksekød og pasta hører sammen. Det er nemt, billigt og smager himmelsk, når det får et pift med diverse krydderier. De friske lasagneplader er nemme at rulle til rør og kræver ingen forkogning. Så selvom retten måske lyder lidt avanceret er den faktisk nem og et skønt alternativ til den klassiske lasagne.


Print Recipe
Canneloni med hakket oksekød, spinat, svampe og mozzarella
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Brun hakket oksekød og hvidløg i en gryde. Skær svampene i mindre stykker, og svits dem sammen med kødet. Tilsæt tomat og frisk spinat, og svits endnu et par minutter, til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
  2. Skær mozzarellaosten i små tern og bland dem med kødet Del lasagnepladerne i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på pladerne, og rul dem stramt sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld lidt kogende vand hen over. Drys rullerne med revet ost, og dæk fadet med folie.
  3. Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter. Fjern folien og gratiner osten et kort øjeblik under grillen, til den er gylden.
  4. Server pastarullerne sammen med en frisk tomatsalat og lunt ciabattabrød
Del denne opskrift